Til forsiden
Profil
Tilmeldinger
Post
Inviter
 
 
Velkommen til KomsiKomsa.dk
På få minutter kan du finde din nye ven,
kæreste, dansepartner eller rejsekammerat...
Indsæt en invitation og kom igang
 
Opret profil på KomsiKomsa.dk og find nye venner, dansepartner, rejsekammerat, kortmakker, kæreste, gå i byen venner.
     Hjælp til KomsiKomsa.dk
Lige nu  : 0 invitationer
 
Log ind

Bruger:    
Kode:    
 
 
Opret profil
Du starter med at oprette en profil under menupunktet "Profil". I tilmeldingsformularen skal du udfylde de felter, der er beskrevet med rød skrift. Af de andre felter bestemmer du selv hvor mange du vil udfylde. Billeder må ikke være erotiske eller af stødende karakter.
Ret profil
Du kan rette din profil, under menupunktet "Profil" og "Din profil". Rettelserne gennemføres automatisk ved allerede oprettede invitationer, eller ved invitationer, som du er tilmeldt.
Slet profil
Du kan slette din medlemsprofil, også under menupunktet "Profil" og "Din profil", hvis du ikke ønsker at benytte den mere. Alle dine invitationer vil så blive slettet, og dine tilmeldinger til andres arrangementer, vil blive annulleret.
Tilmeld invitation
Du kan tilmelde dig en invitation ved at klikke på "tilmeld dig" ved de enkelte invitationer. Inden du godkender tilmeldelsen, kan du skrive en besked til andre tilmeldte så de kan få evt. supplerende oplysninger. Hvis du er tilmeldt eller der ikke kan tilmeldes flere til denne invitation (ant. delt = tilmeldte) kommer der en meddelse om det. Under menupunktet "Tilmeldinger" kan du se de invitationer du er tilmeldt og det er muligt for dig og de andre tilmeldte til en invit. at læse lidt om hinanden. I kategorien "date" er det kun opretteren af invitationen der kan se oplysningerne!.
Hvad er du tilmeldt
Under menupunktet "Tilmeldinger" og her fanebladet "se tilmeldte" kan du se hvilke invitationer du er tilmeldt, og hvis nogle invit. som du er tilmeldt er blevet slettet vil de også kunne ses her. Du kan vælge en invitation som du er tilmeldt, og se hvem de andre tilmeldte er, som beskrevet herover.
Slet tilmelding
Under menupunktet "Tilmeldinger" og her fanebladet "slet tilmelding" kan du slette din tilmelding til en invitation.
Post
Under menupunktet "Post" og "Indbakke" kan du læse din post, som andre profiler har sendt til dig. Under menupunktet "Post" og "Udbakke" kan du se den post du har sendt til andre.
Indsæt invitation
Under menupunktet "Invitationer" findes "Inviter". Her kan du indsætte en invitation til hvad du nu har lyst til. Når du udfylder formularen skal du under alle omstændigheder udfylde felterne med rød skrift. Når du angiver hvor mange deltagere du maksimalt vil invitere, TÆLLER DU SELV MED, så det er altså minimum 2 !. Hvis det er en invitation i eks. kategorien "date" kan man sætte antallet til feks. 10 og så bagefter godkende hvem man vil date blandt de tilmeldte. Det kan gøres under "Invitationer" og "Dine invit." og derefter under fanebladet "se tilmeldte" ved de enkelte invitationer.
Invitationer slettes automatisk efter 3 måneder, undtagen hvis der er angivet en mødetid, så slettes de derefter.Billeder må ikke være erotiske eller af stødende karakter.
Se dine invitationer
Under menupunktet "Invitationer" findes "Dine invit.".Her ser du de invitationer du selv har indsat. For hver invitation kan du se hvem der er tilmeldt og nogle facts om dem under fanebladet "se tilmeldte". Du kan herfra skrive emails/breve til de andre, for lige at aftale nærmere om invitationen. Når der kommer en tilmelding på en af dine invitationer, får du automatisk en email med invitationsnummeret.
Ret invitation
Under menupunktet "Invitationer" og "Dine invit." kan du ligeledes rette dine invitationer.
Slet invitation
Hvis du vil slette en invitation, gør du det samme sted som ovenfor.
 
 Du kan møde
 disse brugere
 blandt ialt
 1688 profiler
 
Nicole4
Se stort billede Kvinde
46 år
 
Genpatricia
Se stort billede Kvinde
48 år
 
Lovepat2
Se stort billede Kvinde
48 år
 
Sabah Al
Se stort billede Mand
46 år
 
Jeffery
Se stort billede Mand
51 år
 
katie
Se stort billede Mand
30 år
 
  Links     Information     Kontakt     Hjælp spider-map