Find eller inviter en dansepartner, rejsekammerat, kortmakker, date, sportsmakker på KomsiKomsa.dk

Søger du en makker, så inviter og find din rejsekammerat, dansepartner, kortmakker, date, ven, kæreste, gå i byen venner, teater, elsker

Her kan du oprette en profil helt gratis på KomsiKomsa.dk

Opret en profil, og find eller inviter en dansepartner, rejsekammerat, kortmakker, date, sportsmakker på KomsiKomsa.dk

Her ser du en profil på KomsiKomsa.dk

Her kan du se profiler, og se om du kan finde en kæreste, dansepartner, venner, rejsekammerat, elsker, date, kortmakker, sportsmakker, badmintonmakker, tennismakker.

Sider der linker til KomsiKomsa.dk

Sider der linker til KomsiKomsa.dk, hvor du kan finde en partner til en given aktivitet. Måske en partner for livet.

Hvad er ideen bag KomsiKomsa.dk og hvem står bag og yderliger information.

Information om siden, om hvem der står bag og hvad ideen er med KomsiKomsa.dk. Nemlig : Ideen til KomsiKomsa.dk er udprunget af et ønske om, at lave en genvej til hurtigt og nemt at kunne skabe kontakt mellem mennesker med samme interesser og behov, når de har brug for det. Fordelen ved siden her er, at man præcist signalerer hvad man søger igennem de invitationer man kan indsætte. Du kan med andre finde en at gå i byen med allerede i aften, da du direkte kan annoncere efter dette eller søge i andres invitationer.

Kontaktoplysninger til KomsiKomsa.dk

Kontaktoplysninger til KomsiKomsa.dk

Hjælp til KomsiKomsa.dk, bla. om hvordan du hurtigt og nemt kan invitere andre til en given aktivitet, hvadenten du mangler en at gå i byen med, en at spille poker med, en ven, veninde, kæreste, badmintonmakker, elskerinde, en dansepartner, date

Find hjælp til KomsiKomsa.dk, om hvordan du hurtigt og nemt kan invitere andre til en given aktivitet, hvadenten du mangler en at gå i byen med, en at spille brigde med, en ven, veninde, rejsekammerat, badmintonmakker, elsker, en dansepartner, date.

Læs mere om den enkelte invitation på KomsiKomsa.dk

Her kan du læse mere om de enkelte profiler, og se hvor de kommer fra, hvad de søger, og du kan tilmelde dig invitationen, hvis det er noget der interesserer dig. Måske du finder en ven for livet, en kæreste, en elsker, en date, en god bytur med et par nye venner, en spændende rejsekammerat, en dansepartner.

Søg på profiler og invitationer på KomsiKomsa.dk

Du kan søge udvidet på profiler og invitationer, og hurtigt finde en ny ven til byturen i aften eller en kortmakker, kæreste, rejsekammerat, sportsmakker, tennismakker, badmintonmakker, træningsmakker, løbemakker, dansepartner.

Lav en invitation, hvis du mangler en partner, ven, date, dansepartner eller en besøgsven, kortmakker, rejsefælle.

Du kan lave en invitation, så andre kan tilmelde sig, hvis du søger en anden til en specifik aktivitet. Fordelen er at det er hurtigt, nemt og gratis, og signalerer præcist hvad du søger, hvadenten det er en træningsmakker, løbemakker, dansepartner, veninde, ven, elsker, rejsefælle, en at gå i byen med.

Du har en indbakke hvor du kan modtage post fra andre profiler på KomsiKomsa.dk

I indbakken får du post hvis en har tilmeldt sig din invitation, eller hvis en anden profil bare vil meddele dig noget.

Du har en udbakke hvor du kan se sendt post på KomsiKomsa.dk

I udbakken kan du se den post du har sendt.

Har kan du se hvilke invitationer du er tilmeldt på KomsiKomsa.dk

Alle dine tilmeldinger til invitationer er vist her. Et hurtigt og nemt overblik hvis du er tilmeldt mange invitationer.

Har kan du se hvem der er tilmeldt dine invitationer på KomsiKomsa.dk

Du har her en liste over dem der er tilmeldt dine invitationer på KomsiKomsa.dk, og du kan godkende eller afvise tilmeldinger, så dem der har vist interesse får besked om de skal med dig på date, på bytur, ud at danse, spille kort, i teatret, ud at rejse osv.

Har kan du se hvem der er tilmeldt samme invitationer som du er tilmeldt på KomsiKomsa.dk

Du har her en liste over dem der er tilmeldt den samme invitation som dig. Så kan du se dem du skal i byen med i aften, eller hvad aktiviteten nu er.

Search engine spider map courtesy of:
Search Promotion Software